Eidsvoll Sykkkelklubb
Trento - Ny samarbeidspartner  Trento - Ny samarbeidspartner
Publisert: 18.10.2016
Det har i det siste vært forhandlinger med fremtidig samarbeidspartner på treningssentersiden. Valget falt denne gangen på Trento Eidsvoll for 2 år. Avtalen er rykende fersk, og her kommer litt info. I avtalen gis det gode priser for klubbens medlemmer og egne treningstider på spinning.

Trento Eidsvoll tilbyr våre medlemmer rabatterte priser hvor man kun betaler for de månedene på året behovet for å trene innendørs er størst, men man kan allikevel benytte senteret hele året. Det gis gode priser for ungdomsskoleelever, pensjonister og studenter og ikke minst oss midt i mellom. For å benytte seg av senterets tilbud må det tegnes medlemskap i Trento.

Det vil bli gjennomført egne sykkelklubb-spinningtimer fast hver uke, samt maratonøkter som vi er kjent med fra tidligere og eventuelle andre happeninger. Informasjon om påmelding på timer publiseres så snart det er klart, men i hovedsak så blir det nok førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Det er 28 spinningssykler tilgjengelig.

Trento Eidsvoll går også inn som sponsor av Hurdalsjøen rundt i 2017 og 2018. De ønsker med det  å gi et godt tilbud på sykkel til senterets egne medlemmer, som vi kanskje får som medlemmer i vår klubb.

Ta kontakt med Trento Eidsvoll for priser og betingelser.

http://www.trento.no/senter/eidsvoll

Bjørn-Erik
Leder
 
Trento Eidsvoll 
 
Google Translate
select